Mijn blog over shoppen
Over ons
Mijn blog over shoppen

Welkom op mijn blog, mijn naam is Veressa! Op mooie zomerdagen staan vrouwen en mannen te popelen om nieuwe kleding te kopen, want niemand wilt een tekort aan outfits in de kledingkast hebben hangen. De meest algemene vraag voor de meeste mensen is: waar moet ik beginnen met shoppen? Tegenwoordig zijn er zoveel merken en winkelcentra gebouwd dat je het overzicht logischerwijze kwijtraakt. Gelukkig ben ik om deze reden een blog beginnen voor alle shopliefhebbers. Voor geheel Nederland geef ik advies en tips en tricks voor de beste locaties om geweldige outfits te kopen. Ben je benieuwd waar in jouw omgeving de beste shopping locaties zitten, kom dan snel kijken!

Archief
Recente artikelen

Mijn blog over shoppen

Carnavalskleding

Brayden Mcdonalid

Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen... Carnaval is het feest van het zuiden. Het zuiden van ons land staat vier dagen op z'n kop. Vroeger vierde men dit alleen in Limburg en een deel van Noord-Brabant, maar tegenwoordig wordt dit in veel meer delen van ons land gevierd. Maar het echte Carnaval kan je toch alleen in Limburg en Noord-Brabant vieren, daarom trekken er elk jaar veel mensen naar deze provincies toe om dit feest mee te beleven. En als je dit feest mee wilt maken, moet je natuurlijk ook mooie carnavalskleding hebben.   

Carnavalskleding Limburg

In Limburg dossen de mensen zich het meeste uit. Hier zie je nagenoeg geen simpele outfits. Mensen hebben hier prachtige kostuums aan en uiteraard worden de bijpassende attributen niet vergeten. Ook worden hun gezichten prachtig geschminkt. Een baby die net geboren is, ligt niet zo maar in de wandelwagen, hij of zij heeft ook al een mooi kostuum aan. Carnaval is een feest voor iedereen, voor jong of oud, man of vrouw. Je ziet ook veel groepen die bij elkaar horen. Zij hebben allemaal dezelfde kostuums aan. Dit ziet er prachtig uit.   

Carnavalskleding andere delen van ons land

In andere delen van ons land zie je ook mooie kostuums, maar je ziet ook regelmatig een stofjas of boerenkiel. Mensen vinden dat dan vaak al voldoende. Dit zie je in Limburg minder vaak. Op de stofjas worden vaak emblemen van de betreffende stad genaaid. Elk jaar komt er een nieuwe bij! Dit vinden veel mensen erg leuk! 

Online of traditionele winkel

Vroeger kon je carnavalskleding alleen rond Carnaval in een traditionele winkel kopen. Tegenwoordig kan dat uiteraard ook nog, maar je kunt deze kleding nu ook online kopen. Dit kan het hele jaar door. Maar het leukste is het natuurlijk om echt te shoppen in een traditionele carnavalswinkel. Zodra je binnenkomt, hoor je de carnavalsmuziek en je bent dan gelijk in de juiste stemming. Iedereen in deze winkel is vrolijk. Je kunt hier heerlijk shoppen en verschillende outfits passen om te kijken welke je het mooiste vindt. Ook hier kan je bijpassende attributen kopen om jouw outfit compleet te maken. Als je tijdens of net na de carnavalsdagen gaat shoppen, dan is er veel in de uitverkoop. Je kunt dan een voordelige outfit kopen voor volgend jaar. Het is leuk om meerdere outfits te hebben, zodat je elke dag wat anders aan kunt trekken. En als je voordelig aan een extra outfit kunt komen, is dat mooi meegenomen, toch? Je houdt dan weer wat extra geld over voor een extra biertje. Want zonder bier is er geen Carnaval.  Veel plezier met het uitzoeken van de perfecte outfit en alvast hele fijne carnavalsdagen. Alaaf!


Delen