Mijn blog over shoppen
Over ons
Mijn blog over shoppen

Welkom op mijn blog, mijn naam is Veressa! Op mooie zomerdagen staan vrouwen en mannen te popelen om nieuwe kleding te kopen, want niemand wilt een tekort aan outfits in de kledingkast hebben hangen. De meest algemene vraag voor de meeste mensen is: waar moet ik beginnen met shoppen? Tegenwoordig zijn er zoveel merken en winkelcentra gebouwd dat je het overzicht logischerwijze kwijtraakt. Gelukkig ben ik om deze reden een blog beginnen voor alle shopliefhebbers. Voor geheel Nederland geef ik advies en tips en tricks voor de beste locaties om geweldige outfits te kopen. Ben je benieuwd waar in jouw omgeving de beste shopping locaties zitten, kom dan snel kijken!

Archief
Recente artikelen

Mijn blog over shoppen

Expresso jurk

Brayden Mcdonalid

Wanneer de lente en de zomer weer voor de deur staan, willen we er natuurlijk allemaal fleurig bijlopen. Het zonnetje schijnt, blauwe luchten en vrolijke mensen op straat en op de terrasjes. Wat is er dan leuker om gehuld in een frisse nieuwe look op straat te verschijnen? Er is een legio aan keuzes die gemaakt kunnen worden. Elk merk heeft zijn nieuwe collectie weer vol trots prominent in de winkel liggen. Elk jaar voeren weer andere aspecten de boventoon, zoals de materialen waarvan de kledij is gemaakt, maar ook een erg belangrijke rol speelt het design van de kleding, het kleurgebruik en met name de gebruikte stoffen.  

Kenmerken

Een expresso jurk is een jurk waarbij je weet wat je koopt. Als je een expresso klant bent dan weet je jezelf verzekert van een aantal vaste waarden waaraan het bedrijf zich vasthoudt. Zo is een expresso jurk altijd gemaakt van duurzame stoffen. Expesso gaat prat op kwalitatieve en goede kleding, in combinatie met design en uitstraling. Het is daarbij belangrijk dat de stoffen die worden gebruikt bij de totstandkoming van jurken en andere kledij van expresso ban duurzame kwaliteit zijn. Ze moeten niet alleen stevig zijn, maar dat ook vooral blijven zodat ze lang mee kunnen gaan. Daarna wil men graag uitsluitend duurzame geondstoffen gebruiken voor de kledij. Op deze manier draagt het merk bij aan een milieuvriendelijk productieproces.   

Modieus en bewust

Een expresso jurk straalt meerdere aspecten tegelijktijd uit. Het geeft een vrolijke, frisse en moderne look,waarmee je gezien mag worden in de stad en op de boulevard, maar straalt tegelijk uit dat je bewust bezig bent met de balans tussen natuur en mens. De jurken stralen zowel stoerheid en onafhankelijkheid uit, als tederheid en vrolijkheid. Het is een ideale combinatie van deze factoren dat een expresso jurk een zo gewild item maken. Expresso jurken zijn in een veelvoud van winkels te verkrijgen. Zowel in de stenen winkels als online op de diverse websites van menig kledingverkooppunt.   

Eerlijk productie

In de landen waar de meeste kledij ter wereld wordt gemaakt zijn de omstandigheden van de werknemers ter plaatse vaak niet zo goed. Fabrieken staan vaak bekend werknemers uit te buiten om maar zoveel en lang mogelijk, tegen een zo laag mogelijk tarief, door te werken om de productie zodoende hoog te houden en de winst tevens zo hoog mogelijk. Expresso draagt er zorg voor dat haar werknemers in goede omstandigheden- en voor een eerlijke prijs te werk worden gesteld. Zijn voeren daartoe periodieke- en onaangekondigde controles uit om vast te kunnen stellen of de omstandigheden inderdaad goed zijn danwel verbeterd moeten worden.


Delen